Meistä

Honkarakenne lyhyesti

Honkarakenne lyhyesti

Honka® on Honkarakenne Oyj:n rekisteröimä tavaramerkki. Siihen kiteytyy perheyrityksemme yli 60-vuotinen asiantuntemus ja rakkaus hirsirakentamiseen – meillä on kunnia välittää metsän elinvoimaa. Hirsitalojamme on myyty eniten maailmassa – olemme toimittaneet yli 85 000 Honka-hirsirakennusta ympäri maailmaa. Sertifioitu teknologiamme toimii moitteettomasti erilaisissa ilmastoissa ja olosuhteissa.

Palvelualueemme

Kokeneena hirsirakentamisen ammattilaisena palvelemme tänä päivänä asiakkaitamme asuntorakentamisen ja aluerakentamisen parissa. Lisäksi tarjoamme alan parasta osaamista hirsikoulu- ja hirsipäiväkotihankkeissa sekä hirsisten hoivakotien toteutuksissa.

Liiketoimintamme jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen:

  • Omakotitalot

  • Vapaa-ajan asunnot

  • B2B-projektit

Honkarakenteen laajan palveluvalikoiman sekä hyvän bränditunnettuuden myötä kykenemme kerryttämään liikevaihtoa hirsirakentamisen arvoketjun useassa vaiheessa.

Hirsirakentamisen kansainvälinen pioneeri

Olemme toimittaneet yli 85 000 Honka-hirsirakennusta ympäri maailmaan. Vuonna 2023 noin 70 % liikevaihdostamme tuli Suomesta, viennin osuuden ollessa yli kolmannes koko konsernimme liikevaihdosta. Kansainväliset liiketoimet suuntautuvat Keski-Eurooppaan, IVY-maihin sekä Aasiaan, ja päämarkkina-alueita ovat Suomi, Keski-Eurooppa ja Japani.

Kansainvälisesti tunnettuna toimijana olemme hyvissä asemissa laajentamaan liiketoimintaamme tulevaisuudessa myös nykyisten vientimarkkinoidemme ulkopuolelle.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ei ole meille pelkkä sana. Se on valinta, jonka me Hongalla teemme joka päivä. Valintojamme ohjaa vastuu ihmisten ja luonnon elinvoimasta. Etsimme koko ajan uusia keinoja kehittää työtämme ja kerromme edistymisestämme avoimesti. Me Hongalla keskitymme rakentamaan tulevaisuutta.

Hongan vastuullisuusohjelma Rakennamme tulevaisuutta pohjautuu tunnistettuihin toimintaympäristön muutoksiin, eettisiin periaatteisiin, henkilöstön ja muiden sidosryhmien tunnistettuihin odotuksiin ja asiakasymmärrykseen päämarkkinoillamme. Vastuulliset hankinnat ja ekologinen tuotanto ovat liiketoimintamme ytimessä ja kehitämme jatkuvasti talojemme terveellisyyttä ja turvallisuutta. Kaiken lähtökohta on innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö.

null